collaboration ~ samarbete

Vi på Summer Night Records både skriver och spelar in musik.

Är du sångerska, sångare, musiker, producent, trumprogrammerare eller liknande är du alltid välkommen att kontakta oss för olika typer av samarbeten..


Varmt välkomna till ~ Summer Night Records ~ Studio & Kök

Vår hemlighet är en mycket bra inspelningsutrustning i kombination med en fantastisk miljö och hemtrevnad. Du som artist, producent sångare sångerska blir varmt mottagen i en rogivande atmosfär.

Studion har totalt tre inspelningsrum, övervåningen, loungen och köket plus att man kan spela in kontrollrummet framför brasan.

Mellan tagningarna kan man ta promenader i naturen och den lantliga miljön, klappa på en häst, eller hitta krusbär och hallon, njuta av dofter och utomhusluft. På våren och sommaren doftar det friskt av blommor, på hösten kommer doften av hö, höstlöv och förmultning och på vintern doften av brinnande björkved.

Mycket hög ljudkvalité – teknik.

Från början skaffade den bästa utrustningen, av världsklass, för att fånga den mänskliga rösten, mikrofoner, ljudmoduler, preamps och kablar.

Hjärtat är två LA-610 preamps som skapar ett varmt ljud.
Två RME 24 -kanals ljudkort, och en 8-kanalig Focusrite.
Till POD-cast använder vi gärna den klassiska SM7B mikrofonen som är standard i radiostudios världen över och som användes flitigt av storheter som världsproducenten Quincy Jones.
Till ljudböcker har vi ett antal klassiska sångmikrofoner eller ovan SM7B

Så här går det till.

Börja med att ta en kontakt, på mail eller telefon och ställ alla frågor du har.
Du är alltid välkommen hit på en fika om du känner för det.

Vi befinner oss

Södra Sverige och Stockholm
Studion ligger nära järnvägsknutpunkten Alvesta, det går kvickt och lätt att komma hit från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Övernattning går att ordna på enkelt sätt och man vill stanna en helg och läsa in hela boken.

Redigering

Vi har en många möjligheter till efterhandsredigering där vi får ljudet så perfekt som möjligt.


mail för kontakt och för att boka: studio@summernightrecords.com