Spela in POD-cast.

Oavsett om ni två vänner, två influensers ett företag eller två kollegor så vill ni ha ett krispigt varmt ljud och en närvarande känsla när ni spelar in er Pod ~ det får ni hos oss.

Dessutom vill ni trivas, njuta av gott fika och prata i en rofylld, och skön atmosfär.

Varmt välkomna till ~ Summer Night Records ~ Studio & Kök

Vår hemlighet är en mycket bra inspelningsutrustning i kombination med en fantastisk miljö och hemtrevnad. Vi ser till att ni trivs och blir avspända.

Vi är en studio som alltid satsat på hög ljudkvalité för sång och den mänskliga rösten, som bonus har vi vår unika mysiga hemtrevliga miljö i huset från 1790.

Våra sjungande gäster berättade att dom älskade studions kök, att hänga i köket, TV3 var här för att filma TV-programmet Unga Brudpar, och återigen ville bruden som sjöng och möhippan ville inte åka härifrån. Då fick vi idén att låta poddare och influensers spela in sina POD-cast just i studions kök.

Det blev en succé, känslan blev fin för att människor blev avspända och trivdes.

Studion har totalt tre inspelningsrum, övervåningen, loungen och köket plus att man kan spela in kontrollrummet framför brasan. Du och din medpoddare kan välja att sitta i en skön fåtölj i studion eller loungen, eller i det köket framför vedspisen.

Mycket hög ljudkvalité – teknik.

Redan från början skaffade den bästa utrustningen, för att fånga den mänskliga rösten, mikrofoner, ljudmoduler, preamps och kablar.

Hjärtat är preamps från Universal Audio som skapar ett varmt ljud.
Två RME 24 -kanals ljudkort, och en 8-kanalig Focusrite.
Till POD-cast använder vi gärna den klassiska SM7B mikrofonen som är standard i radiostudios världen över och som användes flitigt av storheter som världsproducenten Quincy Jones.

Så här går det till.

Börja med att ta en kontakt, på mail eller telefon och ställ alla frågor ni har.
När ni kommer får ni välja ett gott té att dricka, hemrostat kaffe eller en god varm choklad.

Om ni vill får ni gärna göra en provinspelning för att se hur det känns och hur det kan låta.

Redigering

När inspelningen är klar, går vi igenom inspelningen, klipper bort felsägningar och harklingar, vi snyggar också till ljudet, balanserar era röster mot varandra. Vi höjer nivåer så att det kommer låta bra oavsett om era lyssnare sitter i en bil, är på en bullrig arbetsplats eller ett högljudd gym. Och självklart mixar vi in musik och annat som skall med.

Vi befinner oss

Studion ligger nära järnvägsknutpunkten Alvesta. Alltså mycket nära Växjö mitt i Småland.


mail för kontakt och för att boka: studio@summernightrecords.com 

Priser

En POD kostar 800 kr om ni är privatpersoner, egenföretagare, eller politiker.

En POD för företag organisationer eller ett politiskt parti eller liknande kostar 1600 kronor.

Är du sjukskriven, arbetslös, student eller liknande finns det utrymme finns att, i mån av plats, spela in er POD gratis.


Har du ett stort företag bakom dig och vill göra en mer avancerad produktion som ingår i er marknadsföring, med tex en journalist som går igenom materialet, kanske en videosnutt. Snygga bilder etc är det

.

swish_logo_primary_cmyk

Betala gärna med swish       

Om du varit hos oss eller är på väg hit ~ gilla ~ dela din upplevelse  ~ dela foton ~ filmklipp ~  mp3 ~ till alla dina vänner. Gilla och dela den här sidan nedan. 

 


 

Vad är en Pod eller Pod-cast
Broad-cast betyder ju sända till många människor alltså det vi kallar för radio. Pod-cast är radio-avsnitt som ligger på internet och som laddas ner eller strömmas ner från internet eller appar istället för att sändas som radio vågor.

kontaktspela in ljudbokspela in POD-castmöhippasvensexa
singer & songwritersamarbetesångstuderandehome


SOUNDCLOUD ~ FACEBOOK ~ INSTAGRAM