Sjunga i en inspelningsstudio på er företagsfest ~ låt chefen bli en idol! Alla som vill får ställa sig bakom mikrofonen. 

Varmt välkomna till 
Summer Night Records ~ Studio

Vansinnigt kul!

En företagsfest i en professionell studio är ett mycket uppskattat event och vansinnigt kul för alla! Det är lika roligt att höra tjejen i receptionen ~ som  sjunger bra ~ som att höra chefen ~ som sjunger mindre bra.
Alla har vansinnigt roligt.

Så här går det till.

När ni kommer slår vi oss ner i studion i soffor och fåtöljer, sätter oss bekvämt till rätta ~ det går bra att ha med sig vin och öl.

Ni kanske redan har sett ut vem eller vilka som skall sjunga. 

Arbetskamraterna följer kollegan på en 55 tums storbilds TV och kommunicerar via en mikrofon.

Inspelningen börjar, det brukar vara hejdlöst roligt! Under sången får arbetskamraterna komma med  instruktioner eller uppgifter eller kollegan berätta något roligt.

Skall arbetslaget lägga kör?

Sångbåset har många hörlurar, kanske ett arbetslag eller team vill gå in och lägga kör? Alla kan deltaga efter sin förmåga.

 
Studion ligger vackert i ett 1700-tals torp på den småländska landsbygden utanför Alvesta nära Växjö. En skön blandning av allmogeinredning, öppen spis och toppmodern studioteknik.

The Studio enclosed by daw in spring

RING! 0472 – 200 10 och boka.

eller mail: studio@summernightrecords.com 

Priser

Två timmar kostar 4.000 kronor
En halvdag kostar 8.000 kronor 

Betala gärna med swish       swish_logo_primary_cmyk

Om du varit hos oss eller är på väg hit ~ gilla ~ dela ~ din upplevelse med dina vänner på. Dela ~ foton ~ filmklipp ~  mp3 ~ till alla dina vänner. Gilla och dela den här sidan nedan. 

 

Video

I sångbåset sitter en videokamera, denna inspelning, oklippt,  lägger vi  på en dropbox för er att ladda ner. Perfekt om ni vill klippa ihop en rolig film att visa på nästa fest. 

Vilken är företagets låt. 

Vilken låt representerar er som företag? Kanske är det just denna ni skall sjunga.