Lyssna på ljudbok är populärt!

 

 

Oavsett om du företräder ett förlag eller är författare som själv ger ut böcker vill du ha hög ljudkvalité och en närvarande känsla i er ljudbok ~ det får du hos oss.

 

Är du skådespelare, inläsare eller författare som läser in din egna ljudbok så vill du må bra när du läser ~  känna dig rofylld och nöjd ~ då presterar du bättre, lyssnaren får en större läsupplevelse.

Sveriges mysigaste studio – med teknik av högsta klass – för din ljudbok

Varmt välkomna till ~ Summer Night Records ~ Studio & Kök

Vår hemlighet är högkvalitativ inspelningsutrustning i kombination med en fantastisk miljö och hemtrevnad. Huset är från 1790.
Inne i studion har vi tända ljus, lantliga detaljer. Skådespelaren, inläsaren eller författaren blir varmt mottagen.

ljudbok-inspelning-framför-vedspis

Så här går det till.

Ta kontakt, på mail , messenger, Facebook, eller telefon , vi kan reda ut funderingar och svara på frågor. Det går tillexempel utmärkt att komma hit och göra en gratis provinspelning, för att känna stämningen, höra hur resultatet blir, innan ni bestämmer er för inspelning av en hel ljudbok.

När du besöker oss får du gott té att dricka, hemrostat kaffe eller en varm choklad med vispgrädde, sen går vi igenom inspelningen av ljudboken i lugn och ro.

Nu börjar den riktiga inspelningen, du läser så länge du har lust och tar pauser när det behövs.

Mellan tagningarna kan man ta promenader i naturen och den lantliga miljön, klappa på en häst. Våren kommer med ängblommor, På sommaren kan man hitta krusbär och hallon, njuta av dofter och utomhusluft. Hösten har doften av hö, höstlöv och förmultning och vintern bär på doften av brinnande björkved.

Redigering ljudbok

Efter inspelningen börjar redigeringen. Vi klipper bort felsägningar, omtagningar och hostningar.

Vi gör också en postproduktion – vi filtrerar ljudet, lägger på EQ brusreducering och en mastering så att ljudet blir klart och vackert. Slutligen delar vi upp i ljudfiler i önskat format.

Gratis provinspelning!

Alla författare och förlag får en gratis provinläsning. 
Du kommer hit, du läser ett kapitel, prövar olika mikrofoner. 
Vi redigerar och du får ett resultat till din epost.

Är du nöjd kan du boka in hela ljudboken.
Blev det inte som du tänkt dig, kostar det ingenting
Vi vill att att du skall känna dig trygg när du gör din slutgiltiga beställning.

 

 

Priser ljudbok

Prov inspelning Gratis!

En timma inspelning kostar 700 kr, inklusive moms
(560 kr exklusive moms)
En timma redigering kostar också 700 kr, inklusive moms
(560 kr exklusive moms)

Färdig speltimma cirkapris 2.100 kr, inklusive moms
(1680 kr exklusive moms)

När vi vet hur lång inspelningen blir, till exempel nio timmar, så tillkommer nio timmars redigering, för att klippa samt efterproduktion.
Vi delar upp ljudet i filer.

Tillsammans blir detta 18 timmars arbete för 6 timmars färdig ljudbok. En kostnad på 700 x 18 = 12.600 kronor 

 

Korrektur ljudbok

Alla ljudböcker behöver korrekturlyssnas. Det är en självklar sanning. Det bästa är om författaren själv kan korrekturlyssna. Annars tillkommer ännu en genomlyssning och fler studiotimmar.

En första korrekturlyssning görs under inspelning och vi för anteckningar om felsägningar. Men som alla författare och förläggare vet, så smyger det in småfel. Därför rekommenderar vi författaren att korrekurlyssna sin bok. Vi rättar i efterhand kostnadsfritt, som en service, och det går bra att korrekturlyssna flera gånger.

Redigera ljudbok själv

Har du liten budget men istället tid och gillar att lära dig nya saker går det bra att redigera allt själv. Klippa din ljudbok till perfektion. Det krävs en del arbete och engagemang. Vi hjälper dig att hitta bra och enkla audio-program på nätet. Innan du vet ordet av sitter du och klipper din bok på din egna laptop på ett trevlig café eller på ett tåg. Det är en skön känsla! Boka en gratis provinspelning så ger vi svar på dina funderingar.

Kontakt

Telefon studio 0472 ~ 200 10
Mobil inspelningsledare 070 ~ 74129 89  
studio@summernightrecords.com 

 

Vi befinner oss

Södra Sverige och Stockholm
Studion ligger nära järnvägsknutpunkten Alvesta, det går kvickt och lätt att komma hit från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Övernattning går att ordna enkelt om man vill stanna en helg och läsa in hela boken.

Norrland och Umeå.
Vi har startat upp en filial i Umeå för att täcka Norrland, Västerbotten och Norrbotten. Kontakta oss så berättar vi mer!

Öppettider
Vi har öppet alla dagar i veckan. 10.00 – 22.00. Har du arbete på vardagarna så kom en helg,

Betalning
En provläsning är alltid gratis.
När du har bokat en riktig inspelning betalar på på plats med swish eller kontant, banköverföring eller liknande för den tid du är här.
När du får din ljudbok i färdigt skick betalar du resterande.

 

Betala gärna med swish   betala med swish