Lördagar är veckans stora dag för möhippor! En del kommer på fredagar en del på söndagar, men det är lördagarna som lätt fylls upp med sköna härliga tjejgäng som kommer med skratt, hyss, vackra kläder, och väldigt väldigt mycket vänskap och kärlek!

Så gott som varenda gång önskar jag som inspelningsledare att jag kunde filma, fota och lägga ut varenda möhippa på nätet för alla att se för dom har så roligt, jag har så rolig! och det är ett sådant drag och röj och återigen mycket mycket kärlek och vänskap. Man blir alldeles varm.
Men på grund av GDPR-lagar men också hemligheter som skall hållas fram till bröllopet kan jag inte lägga ut någonting. Så ni får hålla till godo med en roylayfree foto jag hittade på nätet.

Svensexor lika bra på att festa

Inte att förglömma killarna och svensexorna. Killarna brukar vara lite råare mot varandra, jag som tekniker får absolut INTE snygga till sången i efterhand får jag höra, och låtarna kan vara både svåra och höga, kort sagt så gott som omöjliga att sjunga rätt och det sprids glada skratt i hela studion när brudgummen skall försöka. men lika ofta sjunger dom något enkelt, och det är extra kul när kompisarna vill lägga kör, vuxna stora män lägger kör så att hela huset mullrar av bastoner.

I dag väntar jag vi fem olika gäng! det skall bli spännande att se vad dom hittar på.
Det är lite regnigt i luften, det tycker jag faktiskt är mysigt, då tänder man upp både i vedspisen och i stora spisen, och brygger gott kaffé.