Möhippa på vintern är faktiskt inte helt ovanligt,  det finns en hel del tjejer som har sin möhippa på vintern, fördelarna är många, Man kan ha roliga teman som isdrottning

I vår inspelningsstudio kommer Möhipporna långt in i december och tidigt i Januari, mitt i vintern!  Vi kom därför på att man kan ha en möhippa på med FROST – tema,

Man kan börja dagen med att tjejerna samlas med kläder och sminkning, bruden skall såklart sminkas av sina vänner (hovdamerna)  och man kan fläta hennes hår… eller använda en härlig peruk.

 

Man kan som goda hovdamer börja möhippan med att sminka bruden och fläta hennes hår 🙂

Se också till att fixa ett trollspö till den blivande bruden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Karaktärer i frost.

Tjejerna kan klä ut sig till andra karaktärer,  eller bara invånare i byn Arendal.

Skridskoåkning

Under dagen kan man  hitta på olika aktiviteter som skridskoåkning,

Bor man på landet finns det ju mängder av sjöar.

Många städer har ju sådant mitt i stan, Stockholm, Moskva är två världsstäder som har skridskoåkning mitt i city, det är en gammal fin citytradition, många ishallar och hockeyrinkar har också öppet

 

Åka hundsläde

Man kan åka med slädhundar om man har i närheten, det är en otrolig lyx att få åka hundsläde någon gång i sitt liv. Hästridning med släde funkar ju också.

 

Varm choklad i gnistrande solsken

Man kan ha picknic i  gnistrande solsken, med varm  choklad gjord på lyxig Valrhona kakao som varje kvinna måste dricka någon gång i sitt liv, självklart iskall  Baileys  eller drinkar som White Cow, eller varma heta drinkar som Bombardino  eller klassisk varm äggtoddy.

Man kan åka vanliga skidor, en vanlig skidbacke och låtsas att man är på skidsemester i Alperna, gå på tur anordna ett mini OS ett VinterOS i miniatyr.

 

Sjunga i Studio bredvid brasvärme och mys

och efter en rad utomhusaktiviteter är man välkommen att rosiga om kinderna kliva in i vår studio och sjunga  For the first time is forever, Love is an open door och  Let it go… vännerna framför en varm brasa och ett glas champagne när bästa vännen bruden bakom mikrofonen. Allt spelas in på Video och och blir härliga bilder att visa barn och barnbarn.

Bästa vännerna

Vänner för alltid!

 

 

 

 

 

 

Boka eller fråga här nedan
eller ring 0472 ~ 200 10