Har du som politiker funderat på att ha din egna POD?

Att tillsammans med en partikamrat spela in sin egna POD är vansinnigt kul, och har blivit mycket populärt.

Podlyssnandet ökar i alla åldrar och det finns en sug efter att lyssna på vanliga människor.

Vi på Summer Night Records ~ Studio har sänkt priset rejält för att alla som vill skall kunna spela in sin POD varje vecka ~ hos oss får din POD ljudkvalité i proffsklass.

Varför skall man Podda som politiker?

Vi går mot en dramatisk valrörelse, allt är väldigt osäkert och det kan gå nästan hur som helst i valet, och det kanske är viktigare än någonsin att få en direkt relation till sina väljare.

Kanske är det även så att väljarna längtar efter en direkt kontakt med sina politiker? väljare speciellt förstagångsväljare skulle bli glada om det gick att ladda ner en POD att lyssna på, så man får lära känna människan bakom politiken.

Lyssnaren vill ha den där direkta kontakten, och politikern vill gärna kunna tala direkt till den nyfikna väljare / lyssnaren. Det är värdefullt både för lyssnaren och politikern.

Att få tala till punkt.
Framförallt kan man i sin egna POD får prata till punkt, man slipper prestera korta 30 sekunders meningar, man slipper få sitt budskap taget ur sitt sammanhang.

Man kan berätta vad man gjort under åren som gått och vad man vill göra kommande mandatperiod.

Kvalitetstid med sin politiker.
Jag tror detta också uppskattas av många lyssnare / väljare. Intresset för politik har ökat väldigt mycket dom senaste åren. Idag pratar alla politik. Alla har en åsikt om invandring, flyktingar, välfärd och sjukvård.  Det är inte alltid man får svar på sina frågor när det skall gå via en journalist.

Det kanske inte heller är så att man röstar på en idé utan på en människa, en människa man har förtroende för.  Man vill ha en klok sund människa att rösta på.

Vem är denna människa som vill ha min röst?
Är det en bra och klok människa, ja då kan jag tänka mig att rösta på honom eller henne.

Det känns som mediaklimatet är mer fragmenterat än någonsin bruset är högre och bredare än någosin.

Då finns det en poäng att ha en  POD där du som politiker får tala till punkt, berätta vad du vill och vad ditt parti har gjort. Du kan bli någon man kan tycka om och få förtroende för.

Man kan bli personlig, eftertänksam, lättsam djup och allvarlig och framförallt får man en bättre relation till sina väljare.

Man kan välja att ha med egna gäster.

I hängmattan vill vi alla lyssna på POD.

Vi går inte bara mot en dramtisk valrörelse, vi går också mot en varm sommar med lata timmar i hängmattan.
All forskning visar att det är på sommaren vi specillt vill lyssna på ljudböcker och POD:ar

Ljudkvalitén blir viktigare och viktigare.

Att spela in en POD kan man göra själv med enkla medel. Men vill man, som politiker, vara riktigt seriös och framförallt få till en lyssnarvänlig ljudkvalité

Det är nämligen den största kritiken lyssnarna har, att ljudkvalitén är ojämn. Vi är en inspelningsstudio. Vi har ljudkvalité i världsklass! och det är inte speciellt dyrt.

Att lyssna på POD har blivit otroligt populärt. Både PODcast och ljudböcker ökar dramatiskt och är ofta mer populärt än radio. Framförallt lyssnar folk på POD i bilen till jobbet, dom slipper reklam och musik dom inte gillar.
Alltfler politiker journalister och debatörer väljer att spela in en egen POD eftersom det är ett kraftfullt medium att nå ut.

Att spela in en POD är dessutom väldigt roligt!, nästan som att spela in sitt egna Sommarprogram som programmet ” Sommar ” i SR P1.

Jag har en musikstudio i Kronoberg ~ Summer Night Records – Studio i vanliga fall spelar vi in till företag och till artister.
Men nu valåret 2018 öppnar vi nu upp för avspänd inspelning av POD:ar till ett mycket billigt pris i vår ”Studio & Kök”

Professionella poddare säger att det är otroligt viktigt var man sitter, folk kommer bättre i stämning och gäster blir bekvämare om omgivningen är bekväm, framförallt om man har med sig gäster, eller kanske politiska motståndare så säger alla att en välkomnande miljö får folk att slappna av – och öppna sig

Inredningen är väldigt lantlig, tekopparna är stora, vedspisen varm, fåtöljerna sköna. Därför har vi kommit på iden att ha POD-inspelningar just i köket, med utsikt över ett fält där man kan se hästar gallopera.

Vi vill att folk skall trivas och vi bjuder alltid på gott kaffe, 30 olika sorters té eller, om man vill, varm choklad av belgisk kakao.

Att spela in hos oss är väldigt billigt, det kostar 800 kr för en 45 minuters POD plus redigering.

Vill man komma varje vecka så kan man köpa ett abonnemang.

Är man sjukskriven, arbetslös, studerande eller liknande finns det utrymme att, i mån av tid få komma och spela in gratis.

Ta en kontakt, skicka ett mail eller slå en signal.

Tipsa andra

Känner du att du inte är någon Poddare så känner du säkert flera stycken i ditt parti som vore toppen. Tipsa gärna någon i ditt parti som du kanske hjälper du både oss och en partikollega och partiet.

Mysigt och bra ljudkvalite

Två saker är viktigt när man POD:ar  För det första skall man trivas och sitta behagligt, känna sig bekväm. Vi har mycket folk som kommer till vår studio och alla tycker att det är så mysigt här.

Som att ha ett eget radioprogram –
Du bestämmer du kan ta in vilka gäster du vill.

En POD är ju som ett eget radioprogram, du bestämmer vad du vill prata om vad du tycker är kul spännande och intressant och du kan bjuda in vilka gäster du vill.

Så här går det till.

När ni kommer kokar vi en kopp té kaffe eller varm choklad. Det är viktigt att få känna sig bekväm.

Sen börjar inspelningen, och ni får prata på.

Jag som är inspelningsledare i Studion sitter i kontrollrummet och lyssnar och kollar nivår.

När ungefär 45 min gått avslutar vi inspelningen.

Sen sätter vi oss i kontrollrummet och redigerar i upp till 30 minuter, klipper bort om något inte skall vara med, se till att allt flyter. Ni kanske har olika jinglar dels, ni kanske vill ha musik.

Till slut laddar vi materialet

Studion har fri wifi så det är bara att ladda ner direkt till era smartphones.

RING! 0472 – 200 10 och boka.

eller mail: studio@summernightrecords.com 

Priser

Ett POD avsnitt på 45 min kostar 800 kronor.
(alltså endast 400kr / person om ni är två) 

Abonnemang kom tillbaka på bestämda datum under ett år och få rabatt.

Betala gärna med swish       swish_logo_primary_cmyk

Om du varit hos oss eller är på väg hit ~ gilla ~ dela ~ din upplevelse med dina vänner på. Dela ~ foton ~ filmklipp ~  mp3 ~ till alla dina vänner. Gilla och dela den här sidan nedan. 

Musik

En del drömmer om att ha en hel del musik i sin POD och verkligen göra ett radioprogram. Detta går att ordna lagligt. Beroende på hur många följare du har så kan du välja att spela musik, STIM har olika priser för din POD.