Februari, studion ligger inbäddad i ett hav av snö och från skorstenen singlar en vit vinterrök, i luften doftar en  doft av brinnande björkved. Inomhus är det varmt mysigt med tända ljus och skön musik. Jag jobbar med bokföring för den momsdeklartion som snart skall in, för året 2017.


En kvinna uppåt i landet har hört av sig och vill spela in några låtar hon har skrivit hon spelar gitarr och sjunger. En typiskt härlig singer songwriter,  en Vintersession det kommer bli fina inspelningar! och man kan göra många fina vandringar i snön och ta fantastiska vinterbilder i gnistrande solsken!, is på sjöarna frost på träden och ystra islandshästar som springer i snön, dom är så vackra dom där hästarna, ljusbruna med blond man.
Kvinnan som kommer vill ha med sig ett band också, en basist en percussionist. Det blir inspelningar i brasvärme. 

Det känns som lugnet före stormen, eller som dom sjunger i Frost ~ Let the storm rage on, the cold never bothered me anyway. Vi har visserligen redan haft både en födelsedag (en kille som ville bjuda sin flickvän på en CD-inspelning) och två möhippor i studion i Januari, men det känns ändå som att det nu det börjar. Det börjar försiktigt,  redan i går ringde två möhippor och en svensexa, snart kommer det rasa in bokningar, och vi kommer få hett kring öronen. I April kommer TV3 att sända Unga Brudpar där vi är med och då smäller det till ytterligare.

Men just nu är det lugnt, elden brinner i spisen, jag lyssnar på soft musik och gör förra årets bokföring. Just nu skall jag gå ut och hälla upp ännu en kopp hett té och fortsätta jobba. I lugnet.