~ låt brudgummen bli en idol eller mello-kille på er svensexa!

Svensexa i en musikstudio är en mycket uppskattad och vansinnigt kul fest för alla inblandade! Det roligt om han sjunger bra men nästan ännu roligare om han sjunger dåligt. Alla har kul.

”mycket uppskattad svensexa”

”Hejdlöst kul!”

Vi har lång erfarenhet av dessa event, sett många härliga skratt och sen fått veta att det var det roligaste på hela dan, och att den inspelade låten och också gjort succé på bröllopsfesten.
En inspelning från en sån här dag är ett kul minne för hela killgänget, men också ett fint minne för brudparet, och för livet.  

Sveriges mysigaste studio

Studion ligger vackert i ett 1700-tals torp. En skön blandning av allmogeinredning, öppen spis och toppmodern studioteknik. En skön atmosfär.

Så här går det till att ha en svensexa i en musikstudio.

När ni kommer får ni sätta er ner i soffor och fåtöljer, sätta er bekvämt till rätta ~ det går bra att ha med sig eget vin och öl.
Vi sjunger igenom sången tillsammans så att brudgummen hinner landa, det brukar vara lite chockartat. Efter en stund tar brudgummen plats i sångbåset på övervåningen.

Ni andra följer honom på en storbilds TV och talar med honom via en mikrofon.

Inspelningen börjar, det brukar vara hejdlöst roligt! Under sången får vännerna komma med  instruktioner och uppgifter eller be brudgummen berätta något kärleksfullt till sin blivande fru. Allt spelas i hemlighet in på video.
Efter en serie tagningar får han komma ut.

Skall vännerna lägga kör?

Sångrummet har plats för flera, kanske några av vännerna vill gå in och lägga kör? Alla kan delta. Det brukar bli en skön feststämning i hela huset.
Tänk bara på att tiden går fort,  är ni många som vill lägga kör så boka extra tid.

En perfekt förfest till er svensexa

Det går bra att ta med sig eget vin och öl till studion, många tar även med sig något gott att äta, eller bara lite snacks. Vi har glas och tallrikar vi bjuder på kaffe och té så ni kan chilla.

Klippa ihop dom bästa delarna

När ni har lämnat studio så kommer vi att mixa och mastra inspelningen och cirka en vecka senare får ni låten på epost.
Ni får också allt videomaterial i oklippt format, roligt om ni vill klippa ihop en musikvideo, med bilder från hela dagen.

Varmt välkomna till
Summer Night Records ~ Studio
på er svensexa!

boka eller fråga

Ring 0472 – 200 10

eller mail

studio@summernightrecords.com 

eller fyll i formuläret nedan

Priser

En timma kostar 1.800 kr
En och en halv timma 2.400 kr
Två timmar kostar 3.000 kr

swish_logo_primary_cmyk

Betala på plats med swish eller kontant

Dela gärna era bilder när ni varit hos oss på er svensexa

Vi blir väldigt glada om ni sprider rykten om vår studio i sociala medier, det är ju det vi lever på. Är ni nöjda, har ni haft roligt så berätta det gärna och tagga oss gärna. Tipsa och checka in. Tack! 🙂
Är ni inte nöjda så prata med oss så kommer vi överens om något.

  • Sociala Medier ~ dela

Val av låt till er svensexa

Senast en vecka innan är det bra om ni har valt en låt som brudgummen skall sjunga. Det kan vara en låt som alla ni killar har festat till det kan vara en låt som betyder mycket för brudparet, det kan vara låten då er brudgum gjorde bort sig på ett roligt sätt, eller bara en skön partylåt som får alla att vilja dansa.

Har brudgummen en egen låt?
Har brudparets en egen låt? 
Till vilken sång blev dom kära?
Vilken partylåt fick just kompis släppa loss på varenda fest?
 

Brudgummen kommer sjunga till en musikbakgrund och det är denna bakgrund som vi behöver hitta om det är en ovanlig låt.

Skriva egen text

Det går också självklart bra att skriva en ny text! Det är alltid kul!

Låt svensexan göra en duétt med möhippan

En populär överraskning är att göra en överenskommelse mellan möhippan och svensexan, ni killar tar kontakt med brudens vänner. Bruden får sjunga en duett på ”sin” dag, senare eller tidigare under svensexan tar ni killarna dit brudgummen som får sjunga samma duétt eller låt på ”sin” dag.
Inför bröllopet klipper vi ihop en duett som brudparet inte har någon aning om. Det kan vara Summer lovin’ eller You’re The One That I Want, från Greese, eller många andra sköna duetter från pop och musikalhistorien.

Filmsnuttar från er svensexa

Att göra en musikvideo är väldigt skoj, och dom flesta filmar med sina telefoner. Som ett komplement till detta sitter en en videokamera i själva sångbåset. Ni får allt videomatrial oredigerat. Genom gratisprogram på internet kan ni klippa ihop en kul musikvideo. Obs! Vi är i första hand en musikstudio, inte en filmstudio. Ljudet och bilden på filmen varierar i kvalité. och dom videofilmer ni får är en bonus som vi bjuder på.
Men som sagt ta gärna med egen fotograf.

Klippa musikvideo

Med alla filmsnuttar samlade och med någon i killgänget som är duktig på att filma är steget inte långt att klippa ihop en skön musikvideo från svensexans alla äventyr.
Via den här länken finns ett mycket användarvänligt gratisprogram för att klippa musikvideo https://www.openshot.org/
Och här finns en enkel tutorial / bruksanvisning för hur man använder programmet.

Publicera filmen

Vill ni dela filmen på vår hemsida så får ni gärna göra det.

Återigen! Varmt välkomna!


Kontaktspela in ljudbokspela in POD-castmöhippasvensexa
singer & songwritersångstuderandeHome

SOUNDCLOUD ~ FACEBOOK ~ INSTAGRAM