Man tror att alla har möhippa på sommaren, det är inte inte sant, sista möhippan för säsongen kom nära 1:a advent, och tog med sig TV3 och TV-programmet Unga Brudpar som kommer sändas i vår.

Det var en fantastisk möhippa och inspelning! När mörkret faller tänder man upp hela studio

Kaffe nära 1:a Advent Summer Night Records – studio

n / det lantliga torpet med stearinljus överallt, och sen självklart en brasa i den öppna spisen men också i vedspisen i köket.
Det blev extremt mysigt!

Dagen till ära rostade vi kaffe på vedpisen när möphippan kom, sen serverade vi glögg och kardemummabullar och saffransté, det är ju ändå ett måste i Advent.

Sen satte vi oss i Studion och började planera sånger att sjunga.

Bruden älskade Disney och det funderades på frost, men blev till slut Pocahontas! Jättefin sång!

 

Avslutning för året
För mig som har studion och för oss som arbetar med den var det en underbar och härlig avslutning på året! Vintermörker, stearinljus, glögg  och sång.

Jag vill också passa på att tacka alla våra underbara härliga möhippor svensexor, brudar, tärnor,  alla fantastiska hårt arbetande vänner! som vill ge allt när hennes eller hans bästa vän skall gifta sig. Denna kärlek till sin bästa vän lyser verkligen igenom. Vi vill tacka alla brudgummar, bestmän, marskalker, kompisar, födelsedagsbarn, sångare sångerskor musiker.

förfest i studion
Jag vill tacka alla som bara kommit på förfest  genom att samlas och ha kul i vår studio, innan

champagne glas vit duk stearinljus hyacint

Champagne i Studio Nyår 2017

man drar vidare ut på krogen.

Gott Nytt år!
Med detta vill jag och vi önska alla ett GOTT NYTT ÅR !  Själv tänker jag börja nyårsfirandet i med en liten lunch för vänner här i Studion, det blir skagenröra på toast och till detta en iskall blanc de blanc champagne. Sen åker vi vidare till någon fest någonstans, oklart hur? Vi finns ju på landet, man kanske kan låna häst och vagn.

GOTT NYTT ÅR !